Hoppa till textinnehållet

Hjälp oss och dig själv!

Det är en speciell tid just nu och vi hoppas att vi snart kan träffa dig som vanligt igen. Till dess måste vi tillsammans hjälpas åt för att minska smittspridningen i samhället. Vi uppmanar dig att inte besöka våra kontor om det inte är absolut nödvändigt.


Men om du ändå behöver hjälp av oss och besöker bankkontoret - tänk på att hålla avstånd till bankens medarbetare och andra besökare inne på banken. Ta hänsyn till maxantalet personer som får vistas i banklokalen samtidigt. Använd handsprit både innan och efter ditt besök. 

Välkommen till banken - även hemifrån!

Tips på hur du kan sköta dina bankärenden hemifrån:

  • Du vet väl om att de flesta bankärenden går att sköta via dator, surfplatta eller mobil? Logga in säkert på avsparbank.se eller i Sparbanksappen med hjälp av Mobilt BankID eller säkerhetsdosa.
  • Du kan skicka ett meddelande till oss via Internetbanken/ Sparbanksappen. 
  • Vi kan hjälpa dig dygnet runt i vårt kundcenter på telefon 0771-22 11 22 (privat) 0771-33 44 33 (företag)
  • Vi kan guida dig till att hitta den bästa lösningen på telefon 0530-440 00

Information Coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset får vi just nu många frågor som rör börsoro, sparande och andra bankärenden.

 

Som kund är du alltid välkommen att kontakta oss och besöka våra kontor men nu rekommenderar vi dig att göra dina bankärenden via appen, internetbanken eller via telefon.

 

Om du har sjukdomssymtom, tillhör någon av riskgrupperna eller känner dig orolig så stanna hemma och kontakta oss via telefon!

Läs mer på www.dalsbank.se, www.krisinformation.se, www.folkhalsomyndigheten.se

 

Ta hand om er! 

Dalslands Sparbank

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

Tillsammans är vi starka!

På grund av den rådande allvarliga situationen kring Covid-19 har Dalslands Sparbank tagit beslut och gör lokala satsningar. Vänligen läs den samlade informationen nedan: 

www.viardalsland.se

Dalsland

Smarta apptips för en enklare vardag

Med omtanke om de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor och istället använda vår app eller vår internetbank för att göra dina banktjänster.