Hoppa till textinnehållet

Information Coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset får vi just nu många frågor som rör börsoro, sparande och andra bankärenden.

 

Som kund är du alltid välkommen att kontakta oss och besöka våra kontor men nu rekommenderar vi dig att göra dina bankärenden via appen, internetbanken eller via telefon.

 

Om du har sjukdomssymtom, tillhör någon av riskgrupperna eller känner dig orolig så stanna hemma och kontakta oss via telefon!

Läs mer på www.dalsbank.se, www.krisinformation.se, www.folkhalsomyndigheten.se

 

Ta hand om er! 

Dalslands Sparbank

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

Tillsammans är vi starka!

På grund av den rådande allvarliga situationen kring Covid-19 har Dalslands Sparbank tagit beslut och gör lokala satsningar. Vänligen läs den samlade informationen nedan: 

www.viardalsland.se

Dalsland

Hur påverkas min resa?

Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Vi har samlat information om vad som gäller vid avbeställning och om du blir sjuk på resmålet.

Smarta apptips för en enklare vardag

Med omtanke om de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor och istället använda vår app eller vår internetbank för att göra dina banktjänster.

Information om Covid 19 Coronaviruset

Av respekt för och hänsyn till både kunder och medarbetare följer vi Folkhälsomyndighetens uppmaning om att man ska stanna hemma när man är sjuk. Boka istället om ditt möte eller kontakta oss för att genomföra mötet över telefon.

 

uttagsregler