Meny
Organisation
Samhällsengagemang
Ung Ekonomi
Sponsring
Tillsammans utvecklar vi Dalsland
Dalslandshjältar
Dalslandsprojekt

Om Dalslands Sparbank

Fält

Vi är Dalslands Sparbank

Att vara kund i Dalslands Sparbank ska vara enkelt. Oavsett om du möter oss på våra bankkontor, digitalt eller via telefon, så är vi alltid redo att hjälpa dig förbättra och utveckla din ekonomi. Hos oss möts du av omtanke. Du är vår viktigaste partner. Därför tar vi besluten nära dig och tänker långsiktigt kring din ekonomi. Vi är en mer tillmötesgående bank, som finns där när du behöver oss och anpassar oss efter dina behov. 

Vi drivs av viljan att ge dig rätt råd och tjänster för att nå dina mål. Vår bank drivs inte av enskilda vinstintressen. Målet är istället att skapa möjligheter för människor och företag att utvecklas. Dels som kunder i banken. Dels genom att en del av bankens vinst används för att stödja idéer och verksamheter som gör Dalsland ännu bättre.

Ett levande och livskraftigt samhälle är en förutsättning för vår banks utveckling. Därför samarbetar vi med föreningar, företag och personer som utvecklar landskapet. Det gör oss till en unik bank, faktiskt den enda vars främsta drivkraft är att gynna bygden och alla som bor här.

Kvinnlig personal

Vår personal

Dalsland Sparbanks hjärta och själ är vår fantastiska personal. Vi har samlat all den kompetens som både banken och våra kunder behöver. Är du nyfiken på vad vi gör? Utforska gärna våra kontor för att lära känna oss bättre! 

Melleruds bankkontor

Våra kontor

Dalslands Sparbank har för närvarande fyra bankkontor i olika orter: Mellerud, Bengtsfors, Ed, och Färgelanda. En av våra större satsningar under 2024 är att genomföra ombyggnationer av samtliga kontor för att skapa de bästa mötesplatserna för både våra kunder och medarbetare.

Bikupa

Samhällsengagemang

Vårt samhällsengagemang började redan för 200 år sedan och vi har en lång tradition av att sprida kunskap om pengar och sparande. Läs mer om våra lokala satsningar mot föreningslivet och utbildning.

 

Dalsland

Organisationen

Sparbanksidén handlar om att arbeta för en sund och hållbar ekonomi för människor och företag. Det handlar om att gynna och stärka föreningsliv, näringsliv och kulturliv. Det handlar om att stärka samhället och att gynna bygden. Här kan du läsa mer om just vår organisation i Dalsland.

styrelsemedlemmar

Styrelse och huvudmän

Här kan du läsa mer om Dalslands Sparbanks styrelse och huvudmän