Hoppa till textinnehållet

Jobba hos oss

Vi är din lokala Sparbank

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Att forma din egen och andras framtid. Skapa växtkraft genom idéer och kapital. Förändra, förbättra och förverkliga. Öppna nya dörrar och stänga gamla. Välkommen att jobba hos oss!

Bygdens banken i Dalsland

Lediga tjänster

Intresserad av att arbeta på Dalslands Sparbank?

 

Vi söker nu tillsammans med 11 andra Sparbanker tre tjänster till nystartade bolaget Västsupport AB.

 

 

Västsupport är ett nystartat bolag i Borås med syfte att hantera 12 olika sparbankers funktion för riskkontroll, regelefterlevnad och dataskyddsombud. Företaget kommer att utgöra en nyckelfunktion hos sparbankerna inom området och du som anställd kommer få en unik möjlighet att starta och forma Västsupport från grunden under trygga förhållanden. Bolaget ägs och drivs av de 12 sparbankerna vilka tillsammans bildar en trygg och stabil ägarbas till bolaget. Som Compliance Officer kommer du att ingå i ett specialistteam där du arbetar mot flera olika banker vilket ger dig både en stor inblick inom branschen och möjlighet till specialisering inom compliance.

 

Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.